Select Page

Zakelijke kluizen zijn er in alle soorten en maten. Ze omvatten archiefkasten, kantoorkluizen, bankkluizen, drogisterijkluizen en kluizen voor onder de toonbank.

Een van de beste manieren om uw zakelijke of persoonlijke bezittingen tegen diefstal te beschermen (brandkast), is door een kluis aan te schaffen. Kluisjes kunnen worden gekocht bij veel winkel- en groothandelslocaties in het hele land. De meeste mensen aarzelen om kluizen voor hun bedrijf te kopen, omdat ze de verschillen tussen een zakelijke en persoonlijke kluis misschien niet begrijpen. Er zijn verschillende verschillen die een zakelijke kluis en een persoonlijke kluis van elkaar onderscheiden.

Het belangrijkste aspect bij het kopen van een kluis voor uw bedrijf is het identificatienummer. Het identificatienummer op een kluis dient als bewijs dat de kluis veilig is en beveiligd is tegen inbraak. De meeste kluizen hebben ook een serienummer. Dit serienummer moet periodiek worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat er geen onderbrekingen in de beveiligingscode zijn. Het identificatienummer van een kluis is belangrijk omdat deze gemakkelijk door een inbreker uit de kluis kan worden verwijderd.

Als u de bedrijfseigenaar bent, moet u ervoor zorgen dat u weet hoe u de kluis moet openen. Dit voorkomt dat iemand de kluis opent zonder uw medeweten en toestemming. Als u niet zeker weet of de kluis is vergrendeld, kunt u het beste een professional de kluis laten controleren voordat u tot aankoop overgaat. Dit voorkomt dat iemand een duplicaat van de kluis maakt. De beste manier om ervoor te zorgen dat een bedrijfskluis zonder toestemming kan worden geopend, is door een alarm te plaatsen.

Wanneer u een kluis aanschaft, moet u betalen voor de installatie van het alarm. Als u niet het geld heeft om een ​​alarm te kopen, kunt u de basisalarmkit kopen die is ontworpen voor elk bedrijf. De basisalarmkit bevat een toetsenbord, een draadloze zender en een noodstroomsysteem.

De draadloze zender is een geweldige manier om het alarm op afstand te activeren. U kunt het alarm instellen om een ​​waarschuwing naar uw mobiele telefoon of naar een e-mail te sturen.

De laatste stap bij het beveiligen van een kluis is door de kluis op slot te doen en op te bergen. Berg de kluis alleen op een veilige plaats op, zoals een garage. Als u de kluis in een openbaar gebouw opbergt, kan iedereen die weet waar de kluis zich bevindt, de kluis meenemen als hij dat wil.

Wanneer u kluizen voor uw bedrijf kiest, zorg er dan voor dat u een kluis kiest die aan uw specifieke behoeften voldoet. U moet alle aspecten van de kluis bekijken en ervoor zorgen dat deze voldoet aan uw zakelijke behoeften.

Allereerst moet u nadenken over het type opslagruimte dat u nodig heeft om de kluis op te slaan. Als u van plan bent de kluis te gebruiken als onderdeel van het beveiligingssysteem, moet u daar rekening mee houden. Het is een goed idee om te meten hoeveel ruimte u nodig heeft om de kluis op te bergen.

Ten tweede, bedenk hoe groot of klein u de kluis moet hebben, zodat u voldoende ruimte heeft voor de kluis. Als u niet genoeg ruimte heeft, kunt u overwegen om een ​​kleinere kluis aan te schaffen om ruimte te besparen. Als u de kluis in een garage opbergt, heeft u niet hetzelfde probleem.

Ten derde, bepaal hoeveel geld u bereid bent te besteden aan opslagruimte. U kunt ook besluiten dat u een tweede beveiligingslaag wilt toevoegen. met de kluis. Sommige bedrijven bieden kluizen die ook zijn ontworpen om contant geld te bevatten.

Ten vierde: houd er rekening mee dat het hebben van een kluis op uw bedrijfspand niet gemakkelijk te verwijderen is als u weg bent. Als u een paar dagen of weken weg bent, moet u om hulp vragen. Als u werknemers en klanten heeft die constant naar uw telefoon bellen, heeft u een kluis nodig die toegang geeft tot de informatie tijdens uw afwezigheid. Als u uw geld voor langere tijd moet bewaren, overweeg dan een grotere kluis.